ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνάντηση Μιχαλολιάκου Κορκίδη στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press συνάντηση έχουν αυτή την ώρα ο τ. Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ και της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη στην περιοχή του Λιμανιού του Πειραιά.

Η συνάντηση των δυο ανδρών έρχεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονική στιγμή, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, το Μάιο του 2019.

Όπως έχει αποκαλύψει το Piraeus Press, τα ονόματα και των δυο ανδρών παίζουν για το Δήμο Πειραιά ενώ ο Βασίλης Κορκίδης δέχεται πιέσεις για να είναι και υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά & Νήσων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βασίλη Μιχαλολιάκου ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήριος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στενοί του συνεργάτες και εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη «Μας ενώνει ο Πειραιάς» έλεγαν στο Piraeus Press ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι έτοιμος να πάρει τη μεγάλη ρεβάνς του 2014!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη συνάντηση Μιχαλολιάκου-Κορκίδη τέθηκαν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας επί τάπητος... με έμφαση βέβαια στον Πειραιά!

Για την ιστορία, η συνάντηση έγινε λίγο πριν αναχωρήσει για τον Πόρο ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο μαγαζί της κόρης του Νόρας στο Λιμάνι του Πειραιά!