ΒΟΜΒΑ: Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά ο Πέτρος Κόκκαλης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πληροφορίες των τελευταίων ημερών φέρουν τον Πέτρο Κόκκαλη υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του 2019.

Όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, τόσο φουντώνουν τα σενάρια περί των υποψηφίων Δημάρχων!

Στον Πειραιά, ο οποίος κατά κοινή ομολογία περνά μερικές από τις πιο άσχημες μέρες της σύγχρονης ιστορίας του, ακούγονται αρκετά ονόμασαν «πρωτοκλασάτων» υποψηφίων, μεταξύ των οποίων και ο Πέτρος Κόκκαλης!

Μάλιστα, ενώ η φήμη έχει κυκλοφορήσει ευρέως στον Πειραιά, ο ίδιος φαίνεται να μην έχει ανοίξει δημοσίως τα χαρτιά του για το τι προτίθεται να κάνει στις προσεχείς εκλογές.

Τα σενάρια φουντώνουν ακόμα περισσότερο, καθώς ο Πέτρος Κόκκαλης έχει «χαθεί» τον τελευταίο καιρό από τον Πειραιά!(αναφερόμαστε στην παρουσία του ως Δημοτικού Συμβούλου σε εκδηλώσεις και τοπικά ΜΜΕ ή κοινωνικά δίκτυα).

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

1. Ο Πέτρος Κόκκαλης κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα καλό ποσοστό μεταξύ των δυσαρεστημένων της Δημοτικής Αρχής Μώραλη - που αριθμούν αρκετές χιλιάδες Πειραιωτών - και σε συνεργασία με τον Γιάννη Μώραλη ή όποιον καταλάβει την πρώτη θέση (την πρώτη Κυριακή των Εκλογών) να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν το 50% συν 1 που απαιτεί η απλή αναλογική.

2. Ο Πέτρος Κόκκαλης κατέρχεται ως αυτόνομος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, λόγω προστριβών που έχουν προκύψει στο εσωτερικό της Δημοτικής Παράταξης Μώραλη - θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ περί προστριβών - με στόχο να καταλάβει την πρωτιά στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, εγχείρημα ουδόλως εύκολο, ιδίως δε αν δεν έχει τη στήριξη και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σαφώς, οι παράμετροι που θα καθορίσουν τις τελικές αποφάσεις όλων των υποψηφίων Δημάρχων Πειραιά είναι αρκετές.

Καθώς όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Piraeus Press, η ΝΔ θα κατεβάσει ισχυρή υποψηφιότητα για το Δήμο Πειραιά.

Το μόνο βέβαιο είναι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο του Πειραιά θα είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα πανελλαδικά... και φυσικά υπάρχει εξήγηση για αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τη ΝΔ ο… (ΟΝΟΜΑ)