ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Μονόδρομος η υποψηφιότητα Βλαχάκου μετά τη μοιραία πτώση του Μιράζ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολοένα και πιο επιτακτική γίνεται η ανάγκη έκφρασης της πατριωτικής συνείδησης των κομμάτων στις τοπικές κοινωνίες.

Είναι γεγονός πως δεν υπάρχουν πολλοί γνήσιοι εκφραστές της, που να πηγάζουν από τα σπλάχνα της κοινωνίας.

B5EDAD7A-040A-498F-A2CD-6281938DA442

Μετά την τραγωδία με τον Έλληνα πιλότο Γεώργιο Μπαλταδώρο, στον Πειραιά έχει φουντώσει το «πατριωτικό αίσθημα» για τα καλά... χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει βρει τον κατάλληλο εκφραστή του, με αποτέλεσμα την «εκμετάλλευσή» του πολιτικά από τη Χρυσή Αυγή.

Ο Πειραιάς δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου στο Πάνθεον των ηρώων!

Για αυτό και οι καλά γνωρίζοντες τα του Λιμανιού, κρίνουν ως επιτακτική την ανάγκη της στελέχωσης του ψηφοδελτίου της Α Πειραιά και με τον υπερδραστήριο Ιατρό και πρώην Διοικητή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» - αδερφό του Ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου, Νίκο Βλαχάκο, ο οποίος άλλωστε ανήκει διαχρονικά στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

2904BC7C-0E67-44A0-80E9-6E32D5790B13

Ο Νίκος Βλαχάκος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Πειραιά, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, είναι ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική κοινωνία τόσο για το βαρύ όνομα που κουβαλά όσο και για τη δική του φιλανθρωπική δράση μέσω του λειτουργήματος που εξασκεί.

Η εισήγηση έχει φτάσει ήδη στο Γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ο Νίκος Βλαχάκος θεωρείται ιδανικός εκπρόσωπος της αποκαλούμενης «λαϊκής δεξιάς», η οποία και εκφράζει το έντονο πατριωτικό αίσθημα που επικρατεί στις γειτονιές του Πειραιά (Μανιάτικα, Καμίνια, Κοκκινιά κλπ) και όχι μόνο, ειδικώς κάρτα το τελευταίο χρονικό διάστημα που οι Τούρκοι εμφανίζονται ιδιαίτερα προκλητικοί και με κορύφωση το τραγικό γεγονός της πτώσης του ελληνικού Μιράζ.