Ο Γιώργος Ιωακειμίδης απαντά για την υποψηφιότητα στο Δήμο Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας παρασκηνιακές διεργασίες στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πείσουν τον Δήμαρχο της Νίκαιας-Ρέντη να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, ο Γιώργος Ιωακειμίδης απαντά με επιστολή του στο Piraeuspress.gr και στον Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Ο κ. Ιωακειμίδης ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται τέτοιο σενάριο καθώς δική του βούληση είναι να παραμείνει στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη και να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του Δημάρχου, προκειμένου να προχωρήσει στην υλοποίηση των έργων που έχει οραματιστεί για την πόλη του.

Ουσιαστικά, με αυτή του την επιστολή, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη βάζει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, που σαφώς θα τον ήθελαν υποψήφιο σε έναν από τους μεγαλύτερους και ταχέως αναπτυσσόμενους δήμους της χώρας, καθώς θεωρείται ''ισχυρό χαρτή'' στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή του Γιώργου Ιωακειμίδη προς τον Σαράντο Ευσταθόπουλο:

ΠΡΟΣ:PIREASPRESS.GR                                                           

ΥΠΟΨΗ: κ. Σαράντου Ευσταθόπουλου

Απάντηση Δημάρχου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τη δημοσίευσή σας με τίτλο» ΒΟΜΒΑ: Προωθούν τον Γιώργο Ιωακειμίδη για Δήμαρχο Πειραιά» για ενδεχόμενη υποψηφιότητά μου στον Δήμο Πειραιά στις εκλογές 2019 ότι από την πλευρά μου δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Έχω μπροστά μου ένα δύσκολο έργο να ολοκληρώσω στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και εφόσον οι συνδημότες μου επιθυμούν θα συνεχίσω και μετά το 2019 ως Δήμαρχος στην πόλη μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΟΜΒΑ: Προωθούν τον Γιώργο Ιωακειμίδη για Δήμαρχο Πειραιά

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ

                                                                                              ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ