Ο Κώστας Κατσαφάδος δέχτηκε τις ευχές των Πειραιωτών στο γραφείο του

Ανοιχτό ήταν το γραφείο του Βουλευτή Α΄ Πειραιά και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου, προκειμένου να δεχτεί από κοντά, τις ευχές των εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών του, για την ονομαστική του εορτή.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ που εξασφάλισε η PP, φαίνεται ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή για όλους τους Πειραιώτες και οι συνεργάτες του νεαρού Βουλευτή έτοιμοι να υποδεχθούν φιλόξενα τους επισκέπτες.


Ο συνεργάτης της PP, ο οποίος κάθισε περί τα 20 λεπτά στο γραφείο του Κώστα Κατσαφάδου, μας είπε ότι το κινητό τηλέφωνο του Βουλευτή είχε πάρει φωτιά, καθώς μόνο στο διάστημα που παρέμεινε εκείνος εκεί, μέτρησε άνω των 20 κλήσεων! 


Αυτό που μας έκανε εντύπωση εμάς πάντως είναι η αλλαγή νοοτροπίας που ευτυχώς φαίνεται να έχει περάσει στη νέα γενιά πολιτικών.. καθώς πλέον είναι προσβάσιμοι στον κάθε πολίτη, δίχως κουστωδίες και παρατρεχάμενους. Απλοί και έτοιμοι να συνομιλήσουν με τον καθένα για την αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων.


Εμείς ευχόμαστε με τη σειρά μας Χρόνια πολλά στον Βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο. Υγεία και αποτελεσματικότητα στις δράσεις του υπέρ των Πειραιωτών και των νησιωτών!

Δείτε το φωτορεπορτάζ:


ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΧΕΣ ΦΙΛΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ-ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ (πρώην αστυνομικός)ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ