ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΗ: Ακόμα ένα πάρκο-παράδεισος πρασίνου παραδόθηκε στους Πειραιώτες (φωτο + βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Τις πόρτες του στον πειραϊκό λαό άνοιξε και επισήμως χθες το πρώην Στρατόπεδο Παπαδογιώργη στα Καμίνια.

Ακόμα ένα μεγάλο πάρκο παραδόθηκε στους Πειραιώτες.Ένας χώρος πρασίνου και αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, με πολλά δέντρα, συντριβάνι, παιδική χαρά.


Σε αυτόν τον μικρό παράδεισο των Καμινίων θα μεταφερθούν και αρκετές υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά, όπως η 4η Δημοτική Κοινότητα, το Δημοτικό Ραδιόφωνο κλπ. 
Στα ιδιόκτητα πλέον πετρόκτιστα κτίσματα θα στεγαστούν ΚΑΠΗ και παιδικός σταθμός.


Σε ένα περιβάλλον εξοχής όπως θα δείτε και οι ίδιοι στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί. Και επιπλέον, με σημαντική εξοικονόμηση πόρων για το Δήμο Πειραιά από τα ενοίκια που μέχρι σήμερα πλήρωνε.Όπως χαρακτηριστικά μας έλεγε στενός συνεργάτης του Δημάρχου Πειραιά, “το μήνυμα της αλλαγής του Πειραιά περνά από τα Καμίνια”!

Τον αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος π. Μαυρουδής, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Ελευθερίου Καμινίων, ενώ το παρών έδωσε πλήθος κόσμου υπό καταρρακτώδη βροχή, με σύσσωμη την παρουσία της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά που μόχθησαν για την ολοκλήρωση του έργου.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΠΛΑΣΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ:


{YouTube}_nx5abRc_4o{/YouTube}

{YouTube}4praMPjJqwM{/YouTube}

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό “ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ” του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ
Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό “ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ” του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK