Προφυλακίστηκε ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Πρόκειται για τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης της Χ.Α. Πειραιά Θωμά Μπαρέκα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να συμμετείχε σε επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» αλλά και σε βάρος δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου στις εκλογές του Ιουνίου του 2012. 

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τις συγκεκριμένες επιθέσεις, χωρίς ωστόσο να πείσει ανακρίτριες και εισαγγελέα.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» ενώ εξακολουθεί να εκκρεμεί ένα ένταλμα σύλληψης εμπλεκόμενου στην ίδια υπόθεση.

Τη Μεγάλη εβδομάδα έχουν κληθεί σε συμπληρωματική απολογία ο Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζόγλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ
Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK