Απίστευτο μποτιλιάρισμα στο Λιμάνι του Πειραιά – Η κίνηση ξεκινά από τον Άγιο Νικόλαο (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καθημερινή κόλαση για τους οδηγούς οι κεντρικοί δρόμοι του Πειραιά

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί για ακόμη μια μέρα στον Πειραιά, με τα ΙΧ να παραμένουν κολλημένα για ώρα στην κίνηση των κεντρικών οδικών αξόνων της πόλης.

Το κυκλοφοριακό αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα της πόλης και παρά τις υποσχέσεις για βελτίωση με την έλευση του μετρό, η κατάσταση όχι μόνο δε βλέπουμε να καλυτερεύει… αλλά μάλλον προς το χειρότερο οδεύει!

Οι κεντρικοί δρόμοι φαντάζουν απροσπέλαστοι και ιδίως σε ώρες αιχμής ή άφιξης κάποιου πλοίου, δεδομένου ότι το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και οι πρώτοι ταξιδιώτες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Οι εικόνες που σας μεταφέρει αποκλειστικά το PP είναι από το Λιμάνι του Πειραιά, όπου η ουρά των οχημάτων ξεκινά από τον Άγιο Νικόλαο και εκτείνεται μέχρι τον Πύργο.

Από την πλευρά της η Τροχαία Πειραιά - αν και υποστελεχωμένη -  με στοχευμένες παρεμβάσεις βελτιώνει κάπως την κατάσταση, όμως σίγουρα… «ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη»!

Πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα άμεσα προκειμένου να ανακουφιστεί πραγματικά η πόλη, αλλιώς το καθημερινό μαρτύριο των οδηγών θα συνεχιστεί…

Διαβάστε επίσης:

Χάος στους δρόμους του Πειραιά – Δείτε τι συμβαίνει! (φωτο)