Χάος στους δρόμους του Πειραιά – Δείτε τι συμβαίνει! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όσο πάει και χειρότερη γίνεται η κατάσταση στο κέντρο του Πειραιά καθώς η ανυπαρξία ελέγχων έχει επιφέρει την πλήρη ασυδοσία των οδηγών καθόλη τη διάρκεια της ημέρας!

Πλέον, σε κεντρικούς οδικούς άξονες οι οδηγοί συναντούν μέχρι και τριπλοπαρκαρισμένα… Ναι τριπλοπαρκαρισμένα, καλά το ακούσατε!

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στη Λεωφόρο Γούναρη (είσοδος στο Λιμάνι) σήμερα το πρωί!

Η ταλαιπωρία των οδηγών μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και η αγανάκτηση διαδέχεται τις μεγάλες καθυστερήσεις!

Ανύπαρκτη η Δημοτική Αστυνομία του Πειραιά

Στο οδοιπορικό μας στο κέντρο του Πειραιά σε ώρες αιχμής (και όχι μόνο) δεν είδαμε πουθενά  ούτε για δείγμα περιπολία της Δημοτικής Αστυνομίας!

Αποτέλεσμα; Τα διπλοπαρκαρισμένα και τριπλοπαρκαρισμένα οχήματα στους κεντρικότερους οδικούς άξονες της πόλης!

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε δρόμους με 2 ή 3 λωρίδες κυκλοφορίας, τελικά χρησιμοποιείται μόνο η μία!

Σε συνδυασμό μάλιστα με την κάλυψη κοινόχρηστων χώρων μπροστά από καταστήματα (εδώ κάποιοι κάνουν τα «στραβά μάτια» τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές του Πειραιά…), τα εγκαταλελειμμένα και την έλλειψη χώρων στάθμευσης, η κατάσταση στους δρόμους του Πειραιά γίνεται αποπνικτική!

Το φωτορεπορτάζ του PP αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα του Γολγοθά που περνούν κάθε μέρα όσοι κυκλοφορούν στο κέντρο του Πειραιά.

Επειδή η ανεπάρκεια συντονισμού της Δημοτικής Αστυνομίας είναι προφανής, θα πρέπει άμεσα η ΕΛΑΣ να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και να εκπονήσει σχέδιο δράσης, γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει και η κατάσταση στους δρόμους της πόλης αναμένεται να γίνει ακόμα πιο αποπνικτική, καθώς θα προσέρχονται κατά χιλιάδες τα ΙΧ των ταξιδιωτών στο Λιμάνι του Πειραιά.

*Σχετικά με τα «στραβά μάτια» της Δημοτικής Αστυνομίας σε περιστατικά κατάληψης κοινόχρηστων χώρων & δρόμων, θα επανέλθουμε με αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ που θα προκαλέσει «σεισμό»…

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς Ανθοκομική Έκθεση φέτος ο Πειραιάς – Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου απειλεί το PP με μηνύσεις!

Κατσαφάδος – Μελάς: Τους ενώνει ο Πειραιάς… και οι Κάλπες! (φωτο)