Καταγγελία: Τα ΕΛΤΑ κλείνουν κεντρικό δρόμο στον Πειραιά καθημερινά για ώρα! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έντονες διαμαρτυρίες από διερχόμενους οδηγούς και κατοίκους της Πειραϊκής για τη λειτουργία του ΕΛΤΑ courier επί της οδού Ράλλη.

Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο Piraeus Press συνοδευόμενη από το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, φαίνεται καθαρά ότι φορτηγό των ΕΛΤΑ courier έχει κλείσει το δρόμο με τοποθέτηση ενός πορτοκαλί κώνου.

Πάντα βάσει της ίδιας καταγγελίας το αυθαίρετο κλείσιμο του δρόμου διήρκησε πάνω από μισή ώρα, ενώ αυτό συμβαίνει σχεδόν σε καθημερινή βάση και μπορεί παραπάνω από μια φορά!

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αρχικά εάν τα ΕΛΤΑ courier έχουν σχετική άδεια για κλείσιμο κεντρικού δρόμου και μάλιστα σε ώρα αιχμής.

Κατ’ επέκταση, προκύπτει το ερώτημα σχετικά με τη διενέργεια ελέγχων από την ΕΛΑΣ και εάν έχουν καταγραφεί σχετικές καταγγελίες.

Δυστυχώς το φαινόμενο της αυθαίρετης διακοπής κυκλοφορίας με το πολυετής η αυτοσχέδιων σημάτων όπως τριγωνάκια, κώνοι, οικοδομικά υλικά ή κόκκινες κορδέλες, είναι αρκετά συχνό στον Πειραιά, καθώς λόγω της ατιμωρησίας, ο καθένας θεωρεί ότι μπορεί να κλείνει και να ανοίγει δρόμους όποτε το επιθυμεί!

Καλό θα είναι να ελεγχθεί η συγκεκριμένη καταγγελία τόσο από της Ελληνική Αστυνομία όσο και από τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά.

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες είναι σημερινές, τραβηγμένες στις 6:30 μμ περίπου.