Παράνομη αφισοκόλληση στο Κέντρο του Πειραιά – Ανύπαρκτη η Δημοτική Αστυνομία! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρασκευή αργά το απόγευμα, με ανοιχτά μαγαζιά, στο πιο κεντρικό σημείο του Πειραιά, επί της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου, μέλη του ΚΚΕ επιδίδονται σε παράνομη αφισοκόλληση … εντελώς ανενόχλητοι!

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε το Piraeus Press, τα 3 άτομα κολλάνε αφίσες σε στάση Λεωφορείου, την οποία διαχειρίζεται διαφημιστικά ο Δήμος Πειραιά και για την οποία κάποιος διαφημιζόμενος έχει πληρώσει ουκ ολίγα χρήματα για να προβληθεί!

Βέβαια αντί να προβάλλεται μια επιχείρηση η οποία έχει πληρώσει τα σχετικά τέλη στο Δήμο Πειραιά, πλέον θα προβάλλεται δωρεάν το φεστιβάλ της ΚΝΕ!

Και αυτό γιατί η ανύπαρκτη δημοτική αστυνομία - η οποία κάνει περιστασιακές στοχευμένες εξορμήσεις μόνο για το σχετικό γράψιμο (αλήθεια από το Μικρολίμανο περνά καθόλου η Δημοτική Αστυνομία με εντολή του αρμόδιου Αντιδημάρχου;) - δεν είναι σε θέση να διαφυλάξει την περιουσία του Δήμου Πειραιά αλλά και τα χρήματα των επιχειρηματιών που έχουν επιλέξει τις νόμιμες θέσεις διαφήμισης του Δήμου Πειραιά!

Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί προκειμένου να δούμε πότε θα καθαριστούν οι κεντρικές στάσεις λεωφορείων του Πειραιά από τις παράνομες αφίσες, αλλά και αν θα επιστραφούν χρήματα στο διαφημιζόμενο που χάνει μερίδιο από την προβολή του!

Αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, ως απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τρόπος να τηρηθεί η νομιμότητα, η μεγάλη αλλαγή που έχει επέλθει στους δρόμους αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, καθώς από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του ο Γιώργος Πατούλης έδειξε στην πράξη ότι είναι διατεθειμένος να πατάξει την παράνομη αφισοκόλληση, με αυστηρή επιτήρηση και καταλογισμό προστίμων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Διαβάστε επίσης:

Λιμάνι Πειραιά: Άνοιξε η Ακτή Καλλιμασιώτη στο ύψος του Ηλεκτρικού (φωτο)