«Δημόσιο Πάρκινγκ» τα πεζοδρόμια του Μικρολίμανου! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με την ανοχή της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά το προσφάτως ανακαινισμένο Μικρολίμανο έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο δωρεάν παράνομο υπαίθριο πάρκινγκ για ΙΧ και μηχανές!

Μάλιστα τα πεζοδρόμια με τις πέργκολες έχουν την τιμητική τους, καθώς οι οδηγοί βρίσκουν και δωρεάν σκέπαστρο για τον ήλιο κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η ακόλουθη που σας παρουσιάζει το PP.

Δεν είναι μια πρωτόγνωρη εικόνα καθώς πρόσφατα το PP είχε δημοσιοποιήσει αποκλειστικές εικόνες από νυχτερινή κατάληψη πεζοδρομίου του Μικρολίμανου με πολυτελή ΙΧ, αλλά και τη μετατροπή κοινόχρηστου πεζοδρομίου σε ιδιωτικό πάρκινγκ!

Ενώ η εικόνα με τις παρκαρισμένες μηχανές σε πεζοδρόμια, αλλά και επί του στενού πλέον δρόμου που διασχίζει το Μικρολίμανο, όπως και τα παρκαρισμένα ΙΧ που κλείνουν τα μικρά στενάκια της περιοχής, αποτελεί μια καθημερινότητα.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι τι κάνει η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά;

Δε γνωρίζει, κάνει ότι δε γνωρίζει ή απλά επιτρέπει την παρανομία κάνοντας τα στραβά μάτια;

Γιατί την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά τα φαινόμενα ασυδοσίας στο Μικρολίμανο, η Δημοτική Αστυνομία επεμβαίνει σε άλλα ήσσονος σημασίας «στέκια» της πόλης, προκαλώντας έτσι πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας της!

Άλλωστε ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Τάσος Μαρκαριάν, ασχολείται ενεργά με το εμπόριο στον Πειραιά και γνωρίζει καλά την κατάσταση που επικρατεί!

Τι είναι αυτό που προκαλεί δυσκολίες στην αυστηρή επιτήρηση και επιβολή του Νόμου στο Μικρολίμανο;;;

Δείτε μερικές από τις περιπτώσεις καραμπινάτης παρανομίας που χρειάστηκε να «παρέμβει» το PP ύστερα από καταγγελίες επιχειρηματιών της περιοχής, προκειμένου να επιβληθεί η τάξη…!

Μικρολίμανο: Μετέτρεψαν το πεζοδρόμιο σε… ιδιωτικό πάρκινγκ!

Μικρολίμανο: Μετέτρεψαν τις πέργκολες σε πάρκινγκ με σκέπαστρο για πολυτελή ΙΧ! (φωτο)