Πειραιάς: Βεγγαλικά στον Προφήτη Ηλία – Από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Σάββατο βράδυ γινόταν το αδιαχώρητο στο λόφο του Προφήτη Ηλία καθώς ήταν προγραμματισμένη η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 21:30.

Λίγο νωρίτερα και ενώ οι γύρω δρόμοι η κίνηση είχε χτυπήσει κόκκινο στην προσπάθεια αναζήτησης θέσης στάθμευσης από τους 2.500 θεατές που κατέκλυσαν το Βεάκειο για να δουν και να ακούσουν τον μεγαλύτερο Έλληνα ερμηνευτή του έρωτα, κρότοι από βεγγαλικά έκαναν όλους να στρέψουν το κεφάλι τους στον ουρανό.

Για περίπου 2 λεπτά έπεφταν συνεχώς βεγγαλικά πάνω ακριβώς από το άλσος του Προφήτη Ηλία!

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή μέρα με ελαφρύ αεράκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία, με τις φωτιές να έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα εντός Αττικής ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα, ενώ ήδη ο γειτονικός Δήμος Νίκαιας - Ρέντη ανακοίνωσε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα γύρω άλση, στο λόφο του Προφήτη Ηλία έπεφταν «ξέγνοιαστα» βεγγαλικά… με ότι κίνδυνο αυτό συνεπάγεται!

Αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι σε ενδεχόμενη πρόκληση πυρκαγιάς τα Πυροσβεστικά οχήματα ενδεχομένως να αργούσαν σημαντικά λόγω του κυκλοφοριακού χάους που επικρατούσε «ελέω Γιάννη Πάριου», αντιλαμβανόμαστε όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης!

Το Piraeus Press έχει τονίσει επανηλειμμένα ότι τόσο στον Προφήτη Ηλίας όσο και στο Μικρολίμανο, σε ημέρες και ώρες αιχμής, ένα απρόβλεπτο συμβάν μπορεί να προκαλέσει κυριολεκτικά δύσκολες καταστάσεις.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν τα βεγγαλικά έπεσαν από γάμο, βάπτιση, πάρτυ ή οτιδήποτε άλλο.

Ας ελπίσουμε όμως ότι οι αρμόδιες αρχές «κοιμούνται ήσυχες», διότι έχουν καταρτίσει σχέδια που δε θα επιτρέψουν να ζήσουμε κάποιο εφιαλτικό σενάριο στον Πειραιά!

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βώκο, Κηποθέατρο, Άγιο Φίλιππο και Κατράκειο