ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ: Το απορριματοφόρο «καβαλάει» την Πλατεία Κοραή σε ώρα αιχμής που είναι γεμάτη παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Νέο «κρούσμα» μετά τον ραλίστα οδηγό του απορριματοφόρο του Δήμου Πειραιά

- Σάββατο μεσημέρι αποφάσισαν να στείλουν απορριματοφόρο ανακύκλωσης στην Πλατεία Κοραή

- Ποιος δίνει τέτοιες εντολές;

Δυο κρούσματα μέσα σε δυο μέρες προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία για το τι συμβαίνει στην Καθαριότητα του Δήμου Πειραιά.

Πρώτα είχαμε τον ραλίστα οδηγό του απορριμματοφόρου που διέσχιζε την παραλιακή του Λιμανιού λες και ήταν σε αγώνες δρόμου, χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το αν υπήρξε σχετική έρευνα του εν λόγω περιστατικού.

Σημειώνεται ότι το αποκλειστικό βίντεο του Piraeus Press έχει ξεπεράσει τις 30.000 εμφανίσεις, ενώ παρά τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, δε φαίνεται να συγκινείται κανείς από τους συναρμόδιους!

Σήμερα σημειώθηκε ένα δεύτερο εξωφρενικό περιστατικό, όταν απορριματοφόρο ανακύκλωσης αποφάσισε να διασχίσει την Πλατεία του Δημαρχείου Πειραιά, Σάββατο μεσημέρι, σε ώρα αιχμής και ενώ η Πλατεία Κοραή έσφυζε από μικρά παιδιά.

Οι γονείς έτρεχαν πανικόβλητοι να «μαζέψουν» τα παιδιά που έπαιζαν αμέριμνα, καθώς όπως όλοι γνωρίζουν δε διέρχονται οχήματα στις πλατεία και τους πεζοδρόμους... στα πολιτισμένα κράτη!

Και αναρωτιόμαστε ποιος έδωσε άραγε τέτοια εντολή και για ποιο λόγο!

Δείτε το βίντεο και ακούστε την κραυγή αγωνίας των γονιών που δεν πιστεύουν στα μάτια τους!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ «ΚΑΒΑΛΑΕΙ» ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΕΝΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Gepostet von Piraeus Press am Samstag, 21. Dezember 2019

Λίγες ώρες πιο πριν, απορριματοφόρο - δε γνωρίζουμε αν ήταν το ίδιο - ήρθε μούρη με μούρη με περιπολικό της ΕΛΑΣ στο λεωφορειόδρομο της Ηρωών Πολυτεχνείου, καθώς το απορριματοφόρο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα...