ΚΑΜΙΝΙΑ: Ευχέλαιο στο Δ1 ΚΑΠΗ Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Παρουσία του τ. Δημάρχου Πειραιά Χρήστου Αγραπίδη

- Κατάμεστη η αίθουσα των ΚΑΠΗ Καμινίων με πάνω από 100 άτομα

- Τον Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά & Εκδότης Piraeus Press Σαράντος Ευσταθόπουλος

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε το Μυστήριο του Ευχελαίου στο ΚΑΠΗ Καμινίων, από τον εφημέριο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Καμινίων Πειραιά π. Ιωάννη, με συμμετοχή άνω των 100 μελών του ΚΑΠΗ.

Παρών όπως πάντα και ο τ. Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, αρμόδιος για τα Κέντρα Αγάπης, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο εκπρόσωπος του κ. Πατούλη, Σαράντος Ευσταθόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ενώ προσέφερε νηστίσιμα γλυκά και συζήτησε για αρκετή ώρα με τους παρευρισκόμενους.

Άκρως συγκινητική στιγμή, εκείνη της αναφοράς του για το ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του στην τοπική αυτοδιοίκηση πριν 13 χρόνια, όταν για πρώτη εξελέγη Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Δ Δημοτικό Διαμέρισμα (Καμίνια - Παλιά Κοκκινιά), ως υποψήφιος με τον Χρήστο Αγραπίδη, σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στην Υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Καμινίων κ. Αλεξάνδρα Παπαδήμα, όσο και στους εθελοντές κ.κ. Σκλίζη Σταύρο, Θεοδώρου Τάκη, Λαμπράκη Γιώργο και Λαμπράκη Παναγιώτη για τη συνολική προσφορά τους και την άψογη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης:

Ευχέλαιο στο Ε2 ΚΑΠΗ Πειραιά (ΦΩΤΟ)