Αγρυπνία για τον Άγιο Παΐσιο στην Παλιά Κοκκινιά Πειραιά (ΦΩΤΟ)


Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα, και παράλληλα δεν κλίμα κατάνυξης, τελέστηκε η Αγρυπνία στον Ι.Ν. Συνάξεως των Αγίων Αναργύρων Παλιάς Κοκκινιάς, προς τιμή του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, του οποίου τη μνήμη τιμούμε σήμερα.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο από πιστούς Ναό, ο π. Σπυρίδωνας Τσιμούρης και ο π. Ανδρέας Τριλίβας τέλεσαν τη Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας, για τον Άγιο των Ημερών μας και ιδιαίτερα προσφιλή στους πιστούς της Παλαιάς Κοκκινιάς, Παΐσιο τον Αγιορείτη.

Η Αγρυπνία ξεκίνησε στις 22:00 την παραμονή της εορτής 11 Ιουλίου 2018 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:30 π.μ. της 12ης Ιουλίου.

Το Piraeus Press εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από την Αγρυπνία και τον περικαλλή ναό, προσφάτως ανακαινισμένο από τον π. Σπυρίδωνα Τσιμούρη, με Αγιογραφίες μοναδικής τεχνοτροπίας που φέρουν την υπογραφή του Πειραιώτη Αγιογράφου Γεώργιου Μποζά, ο οποίος και αποτελεί πραγματικό στολίδι όχι μόνο για τη γειτονιά της Παλιάς Κοκκινιάς, αλλά και για ολόκληρη τη Μητρόπολη Πειραιά και την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα.