ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ολόκληρη η δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής μάχης του Πειραιά.

«Χάσαμε. Στη Δημοκρατία η δύναμη είναι ο λαός. Αποφασίζει. Έχει δικαίωμα και για το σωστό, έχει δικαίωμα και για το λάθος. Να εκφράσω την ευχή η απόφασή του να είναι η σωστή.


Πριν από λίγο τηλεφώνησα στον κ. Μώραλη και του ευχήθηκα καλή επιτυχία.  Γιατί πάνω από όλα πρέπει να είναι ο Πειραιάς και πάνω από όλα η Ελλάδα. Μιας και οι σημερινές εκλογές είναι και τριπλές. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλες και όλους τους φίλους μου, τους στενούς μου συνεργάτες, τον πολύ –πολύ σημαντικό συνδυασμό που είχα και έχω. Που έδωσε έναν αγώνα εκπληκτικό. Με ποιότητα, ήθος και πάθος για την πόλη που  αγαπάμε.


Να ευχαριστήσω τα μέλη της οικογένειάς μου, την μονάκριβη κόρη μου, τη γυναίκα μου, τα αδέρφια μου. Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονιάρη. Ούτως ή άλλως ο Πειραϊκός λαός μου έχει χαρίσει πολλές - πολλές εκλογές. Κάποια στιγμή έπρεπε και εγώ να γευτώ τι θα πει και πίκρα μιας ήττας.


Σας βεβαιώ ότι δεν νιώθω πικραμένος. Ίσως και νιώθω λυτρωμένος.   Θέλω να ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που παρακολουθούσαν αυτήν την μάχη στον Πειραιά και έχει μια ιδιαιτερότητα.  Και να τους υποσχεθώ ότι δεν θα κιοτέψω. Δεν αποχωρώ από την πολιτική. Είμαι παρών για τον Πειραιά και την πατρίδα. Και πάλι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους μοναδικούς μου συνεργάτες, στους άξιους Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους που έμειναν όρθιοι. Που δεν κιότεψαν.  Στα νέα παιδιά που στελεχώνουν το συνδυασμό μου. Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα συνέλθει ο συνδυασμός για να πάρει τις τελικές αποφάσεις.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του Μιλτιάδη

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα στο 10% των εκλογικών τμημάτων

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος συνεχάρη τον Γιάννη Μώραλη

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ EXIT POLLS: Αυτά είναι τα ποσοστά για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Δημοτικές Εκλογές 2014: Τα exit polls για τη Θεσσαλονίκη

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Τα πρώτα EXIT POLLS