Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών δράσεων, ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας - Ρέντη, Κερατσινίου Δραπετσώνας και Περάματος έχει δημιουργήσει μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της φτώχειας.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την στήριξη των συνανθρώπων μας που υποφέρουν, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων προσέφερε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για τα παιδιά σε πάνω από 300 οικογένειες!




Οι ωφελούμενοι που προμηθεύτηκαν τρόφιμα είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα όμορφο Μουσικό πρόγραμμα από την Χορωδία αγάπης του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στην πρώτη της παρουσία στο Σπίτι αλληλεγγύης του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ανέφερε σε δήλωση του «Την περίοδο που διανύουμε όλοι μας έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ από αγάπη, στήριξη και ζεστασιά. Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων συνεχίζει την προσπάθειά του με μοναδικό γνώμονα την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.»

 

Η διανομή τροφίμων στηρίχθηκε από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.