Σκληρή ανακοίνωση Μιχαλολιάκου για την εκδήλωση της Ολυμπιακής Ακαδημίας στο Καραϊσκάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση σχετικά με την 13η αθλητική ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι», που πραγματοποιήθηκε χθες(14/05) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

 

Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ», εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


«Τα όσα συνέβησαν χθες στο Στάδιο Καραϊσκάκη, αποτελούν μνημείο παλαιοκομματισμού και εκμετάλλευσης του πιο ευαίσθητου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας: Των παιδιών.  Το ηθικό κρίνεται από την κοινωνία  και το Νόμιμο από την Οργανωμένη Πολιτεία  και τους Φορείς της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που καλούμε να παρέμβουν. 


Οι δικαιολογίες που δόθηκαν δεν πείθουν κανένα αλλά εκθέτουν ακόμη περισσότερο τους υπευθύνους για αυτήν την πράξη ντροπής.


Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα τους ξεσκεπάζουν.


Εκείνο όμως που κρίνεται άμεσα και από τον κάθε πολίτη είναι η ευκολία με την οποία είπε δημόσια  ψέματα ο υποψήφιος κ. Μώραλης. Ενώπιον της τηλεόρασης εξαπάτησε τους πολίτες και του Πειραιά και της Ελλάδας που παρακολουθούσαν το δελτίο Ειδήσεων του MEGA.


Αυτό είναι το νέο ήθος που δήθεν πρεσβεύει; Το ψέμα και η εξαπάτηση των πολιτών; Ευτυχώς η Κυριακή είναι αύριο και οι πολίτες του Πειραιά θα δώσουν την απάντηση που αξίζει».


Διαβάστε επίσης: 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΡΙΤΣΑ: Το Υπουργείο Παιδείας και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παγίδευσαν χιλιάδες μικρούς μαθητές

Γονείς και Δάσκαλοι καταγγέλουν Μώραλη και Αρβανιτόπουλο για εκμετάλλευση των παιδιών!

Καταγγελία Βουράκη για προεκλογική εκμετάλλευση μαθητών από Μώραλη με τις ευλογίες Αρβανιτόπουλου


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.