Δυο νέα πάρκα για τους τετράποδους φίλους μας στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Piraeus Press, τα δυο πάρκα θα δημιουργηθούν στην πλαζ Φρεαττύδας και στα Καμίνια.

Η ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής Μιχαλολιάκου για τους τετράποδους φίλους μας παίρνει σάρκα και οστά όπως όλα δείχνουν.

Η ιδέα υπήρχε από καιρό, ο σχεδιασμός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η υλοποίηση θα ξεκινήσει μετά τις εκλογές.

Πρόκειται για τη δημιουργία ενός πάρκου στην πλαζ Φρεαττύδας, στο σημείο που γκρεμίστηκαν οι αυθαίρετες παράγκες και ακόμα ενός στα Καμίνια. Σε ότι αφορά στο δεύτερο πάρκο, δεν έχει γίνει η οριστική επιλογή του χώρου, αφού υπάρχουν εισηγήσεις για το οικόπεδο των Μύλων Μοίρα αλλά και για το Στρατόπεδο Παπαδογιώργη, με επικρατέστερη την πρώτη επιλογή.

Από αρκετούς θεωρείται συμβολική η χθεσινή βόλτα του Δημάρχου Πειραιά με τις υποψήφιες διαμερισματικούς συμβούλους Βαλεντία Αλαφούζου και Χριστίνα Κορκίδη, αγκαλιά με τα σκυλάκια τους, καθώς έτσι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επέλεξε να περάσει το μήνυμά του για την πολιτική και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν στην ερχόμενη πενταετία, σχετικά με τους τετράποδους φίλους μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ