Πάνω από 300 Πειραιώτες στην ομιλία του Νεκτάριου Ασημακόπουλου (φωτορεπορτάζ)


Μια εντυπωσιακή συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Νεκτάριος Ασημακόπουλος, σε γνωστό ξενοδοχείο του Πειραιά.

Η Piraeus Press ήταν εκεί και σας μεταφέρει το πλήρες ρεπορτάζ.

Λίγο μετά τις 7, ο κόσμος έχει κατακλύσει την αίθουσα του ξενοδοχείου και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Νεκτάριος Ασημακόπουλος, ξεκινά την ομιλία του, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου και 300 περίπου Πειραιωτών.

Με λόγο σαφή και περιεκτικό, ο Νεκτάριος Ασημακόπουλος ανέδειξε το έργο της Δημοτικής Αρχής και παρουσίασε το όραμα του Βασίλη Μιχαλολιάκου όπως επίσης και τις μεγάλες αλλαγές που θα υλοποιηθούν την επόμενη πενταετία στο μεγάλο λιμάνι.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος χειροκροτήθηκε σε αρκετά σημεία της ομιλίας του και ιδίως στον πανηγυρικό επίλογο αυτής, με την πρόβλεψη για τη μεγάλη νίκη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για μια αρκετά πετυχημένη εκδήλωση, δεδομένου ότι ο Νεκτάριος Ασημακόπουλος, είναι για πρώτη φορά υποψήφιος!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ… ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

{YouTube}sAP3KG7mz9o{/YouTube}
Διαβάστε επίσης:

ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΡΑΙΑΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Νεκτάριος Ασημακόπουλος


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.