ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ: “Ήρθε το πολιτικό μας τέλος”!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουμε πει και ξαναπεί πως ο Πειραιάς είναι ένα μεγάλο χωριό!

Το ρεπορτάζ της Piraeus Press επιβεβαιώνει και με το παραπάνω τη συγκεκριμένη διαπίστωση.

Κυριακή, εορτή της μητέρας μόλις που έχει βραδιάσει και ο καλός φίλος της Piraeus Press αποφασίζει να πάει για καφέ με την παρέα του.
Στο διπλανό τραπέζι, της γνωστής καφετέριας-στέκι όσων ασχολούνται με τα κοινά του Πειραιά-κάθεται ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Πειραιώτη Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, ο οποίος και βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα αυτές τις μέρες, με αφορμή το θέμα που έχει ξεσπάσει για τη διανομή του προεκλογικού υλικού του Γιάννη Μώραλη.

Ο συνεργάτης του κ. Αρβανιτόπουλου δεν γνωρίζει τον φίλο της Piraeus Press (για καλή μας τύχη!). Δε συμβαίνει όμως και το αντίστροφο!

Ο καλός μας φίλος, θέλοντας και μη, ακούει ολόκληρη τη συζήτηση μεταξύ του στενού συνεργάτη του Υπουργού και του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά!

Ώσπου ακούγεται η "μαγική" ατάκα:
"Ήρθε το πολιτικό μας τέλος"!
Για να συμπληρώσει ο συνεργάτης του Υπουργού...
"Μετά τις εκλογές χάνουμε το υπουργειλίκι, χάνουμε και το δήμο και πάμε σπίτια μας μια και καλή για πάντα, το έχεις πάρει χαμπάρι;", απευθυνόμενος στον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο!

Για να εισπράξει την αμήχανη απάντηση του υποψηφίου:
"Και τώρα τι κάνουμε;"

Όλα δείχνουν πως στο λιμάνι διαμορφώνεται ένας εντελώς νέος πολιτικός χάρτης και όπως δείχνουν τα πράγματα οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες!

Και όπως διαπιστώνουν ακόμα και οι πιο στενοί συνεργάτες του κ. Αρβανιτόπουλου, μάλλον θα είναι ο πρώτος που θα κάνει την αρχή!

Διαβάστε επίσης:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Να λογοδοτήσει ο Αρβανιτόπουλος!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.