Περιοδεία Βασίλη Μιχαλολιάκου στις γειτονίες, στο μαγαζιά και στα έργα της πλατείας Πηγάδας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε σήμερα γειτονιές και καταστήματα της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας με  κατοίκους και καταστηματάρχες  στην πλατεία Πηγάδας, αφού τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και τα καλά τους λόγια, τόνισε:

 

«Στην πλατεία Πηγάδας κάνουμε ένα πολύ σημαντικό έργο. Την πρώτη βιοκλιματική πλατεία. Δημιουργείται με τέτοια υλικά που θα μειώνουν τη θερμοκρασία.

Αυτή η παραδοσιακή πλατεία θα είναι και πιο ελκυστική και πιο όμορφη για όλους τους Πειραιώτες, μικρούς και μεγάλους.


Σκεφτείτε ότι σε απαγορευτικές συνθήκες, σε συνθήκες εθνικής φτώχειας, στον Πειραιά βάλαμε ψηλά τον πήχη  και καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα τεράστιο έργο, συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ, το οποίο αλλάζει την εικόνα της πόλης.


Και επειδή κάποιοι λένε αυτονόητο το ένα, αυτονόητο το άλλο, αφού λοιπόν ήταν αυτονόητο, γιατί δεν το έκαναν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, που ήταν σε περίοδο «παχέων αγελάδων», περίοδο οικονομικής ευημερίας για όλη την Ελλάδα;


Γνωρίζετε πολύ καλά τι βρήκαμε στον Πειραιά, όταν αναλάβαμε. Γνωρίζετε γιατί και εσείς όπως και εγώ, σε αυτήν την πόλη κατοικούμε. Ο Πειραιάς δεν είναι πια η πόλη των σκουπιδιών, της ανυποληψίας και της εγκατάλειψης.


Όλα αυτά που κάναμε αυτά τα 3,5 χρόνια είναι οι βάσεις των όσων θα χτίσουμε τα επόμενα πέντε χρόνια. Κάθε ημέρα κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.»


Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από τη θερμή υποδοχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Παλιά Κοκκινιά!

Περιοδεία Βασίλη Μιχαλολιάκου σε Καμίνια και Καλλίπολη (φωτο)

Θερμή υποδοχή Μιχαλολιάκου σε Αγια Σοφιά και Μανιάτικα (φωτο)


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.