ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Ένταση στον Πειραιά για τα εκλογικά περίπτερα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένταση η οποία ευτυχώς δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις στον Πειραιά κατά τη συνεδρίαση αντιπροσώπων των παρατάξεων για τους χώρους που θα στηθούν τα εκλογικά περίπτερα εν όψει των δημοτικών εκλογών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι της παράταξης που υποστηρίζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντέδρασαν έντονα στην παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, ενώ αντίδραση υπήρξε και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη πλευρά του Δήμου Πειραιά ειπώθηκε πως έχουν δικαίωμα να παραβρίσκονται και να διεκδικήσουν χώρο για περίπτερο καθώς είναι πολιτικό κόμμα. Τελικά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα πνεύματα ηρέμησαν και δόθηκαν χώροι σε όλες τις παρατάξεις.

Όπως καταγγέλλουν στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μπράβος της Χρυσής Αυγής αναγνωρισμένος από επίθεση σε μέλη της Αντιναζιστικής πρωτοβουλίας Πειραιά ενάμιση χρόνο πριν άρχισε να βρίζει και να απειλεί, όταν ο υποψήφιος της «Ανταρσίας στο Λιμάνι», Θανάσης Διαβολάκης, κατήγγειλε από την αρχή της διαδικασίας ως «απαράδεκτη την παρουσία των νεοναζί εγκληματιών στην πόλη του Πειραιά, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση και απομόνωσή τους».

Παράλληλα, όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημαρχία Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας οι εκπρόσωποι της ΧΑ εξαπέλυσαν ύβρεις για όλα τα κόμματα και τη Δημοκρατία. 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK