Η απάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο ανακριβές δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου:

Η 1-1-2011, ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων μου ως Δημάρχου Πειραιά, αποτέλεσε την ημερομηνία λήξης κάθε διαχειριστικής αδιαφάνειας και διαπλοκής.

Η εντολή μου για διαχειριστικό έλεγχο σε βάθος δεκαετίας (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου θητείας) που εξετάζεται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, αποτελεί πιλοτική εφαρμογή διαφανούς διαχείρισης σε κάθε δημόσιο οργανισμό και εγγύηση της διαφάνειας.

Αυτή όμως η εξέλιξη ενόχλησε όλους εκείνους που ενέπλεξαν στο παρελθόν το Δήμο σε αδιαφανείς διαδικασίες και σήμερα συναθροίζονται σε ετερόκλητο μόρφωμα συνδυασμού με κρυπτόμενο μάλιστα τον υποκινητή του.

Σε ό,τι με αφορά, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ για αδιαφανή διαδικασία διαγωνισμού, όπως πληροφορήθηκα από τις Υπηρεσίες του Δήμου δηλώνω ότι:

α. Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ανάδειξης του αναδόχου, και 
β. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπογραφεί καμία σχετική σύμβαση, ούτε ανάληψη υποχρέωσης από το Δήμο.
γ. Η καταγγέλλουσα εταιρεία διαθέτει όλα τα εκ του νόμου δικαιώματα προσφυγής στα αρμόδια όργανα του Δήμου, της Πολιτείας και της Δικαιοσύνης.

Είναι βέβαιο ότι όσο ανεβαίνει η απήχηση του συνδυασμού μου στο εκλογικό σώμα του Πειραιά αναμένω η προεκλογική λάσπη και τα κτυπήματα κάτω από τη μέση να πολλαπλασιαστούν.
Όμως, τίποτα δεν πρόκειται να ανακόψει την πορεία μου ούτε πρόκειται να υποκύψω.

Γι’ αυτό η νίκη του συνδυασμού μου στις προσεχείς εκλογές δεν θα είναι μόνο νίκη των Πειραιωτών αλλά ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δυο δημοσκοπήσεις σε εξέλιξη-Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα!

Ο Πειραιάς αλλάζει... και αυτός είναι ο εγγυητής της αλλαγής!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK