Θερμή υποδοχή Μιχαλολιάκου σε Αγια Σοφιά και Μανιάτικα (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε χθες την περιοχή της Αγίας Σοφίας και συνομίλησε με κατοίκους της.

Ο κ. Μιχαλολιάκος  περιηγήθηκε τη λαϊκή αγορά  στην οδό Καλλέργη, τον πεζόδρομο της Παλαμηδίου και τους γύρω δρόμους ενώ μεγάλη ήταν η συγκίνησή του από την υποδοχή των κατοίκων της περιοχής και τα θετικά τους σχόλια για το έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή.


Οι κάτοικοι της περιοχής, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την καθαριότητα, για το μεγάλο έργο στο Άλσος  Δηλαβέρη και για την κοινωνική μέριμνα του Δήμου Πειραιά με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Επίσης, κάτοικοι της περιοχής ευχαρίστησαν  τον κ. Μιχαλολιάκο για το σημαντικό έργο του αποχετευτικού δικτύου που ολοκληρώνεται στις γειτονιές της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, που δεκαετίες  ολόκληρες τους είχαν ξεχάσει όπως χαρακτηριστικά τόνισαν. 


Δείτε τις φωτογραφίες:


Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτά είναι τα 129 έργα που έγιναν τα τελευταία 3,5 χρόνια (Βίντεο)


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK