ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της PP για τη βράβευση Ολυμπιακού από το Δήμο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει η PP πριν 5 ημέρες, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο, να προβεί σε ειδική βράβευση της ομάδας.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή του πειραϊκού δημοτικού ραδιοφώνου 90,4, προτίθεται να παραχωρήσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για αυτήν την τόσο ξεχωριστή τιμητική διάκριση της ομάδας του Ολυμπιακού.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε απλά έναν ευρωπαϊκό τίτλο, παράλληλα έσπασε και ρεκόρ που αποτελούν ευρωπαϊκές διακρίσεις τις οποίες λίγες ομάδες έχουν καταφέρει.


Σύμφωνα με πληροφορίες της PP, την όλη οργάνωση για τον καθορισμό του ευρύτερου πλαισίου της εκδήλωσης, έχει αναλάβει ο πλέον αρμόδιος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ και πρώην άσσος του Ολυμπιακού Γιώργος Σιγάλας.

Οι εισηγήσεις για τη χρονική στιγμή πραγματοποίησης της εκδήλωσης είναι δυο. Η μία θέλει τη βράβευση να γίνεται άμεσα (οπότε αν δεν έχει ανοίξει το Δημοτικό Θέατρο θα πρέπει να βρεθεί άλλος χώρος) και η άλλη θέλει τη βράβευση να πραγματοποιείται στην αρχή της νέας σεζόν, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, οπότε και το Δημοτικό Θέατρο θα λειτουργεί κανονικά, αλλά και με το δεδομένο ότι η βράβευση θα σηματοδοτήσει μια καλή αρχή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έχουν ακουστεί και άλλοι χώροι για την πραγματοποίηση της βράβευσης, όπως η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, το νεοκλασικό της Κανθάρου, ακόμα ακόμα και το Βεάκειο ενόψει καλοκαιρινής περιόδου, με επικρατέστερο πάντα το σενάριο που έμπεριέχει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


Το δεδομένο είναι ένα πάντως, ότι ο Δήμος Πειραιά θα τιμήσει τον μπασκετικό Ολυμπιακό που έκανε περήφανους τους Πειραιώτες και ανέδειξε για ακόμη μια φορά το μεγάλο λιμάνι ως ο καλύτερος πρεσβευτής σε ολόκληρη την Ευρώπη.


Επίσης, όπως σας είχαμε πει, ο Δήμαρχος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διπλής βράβευσης, δηλαδή μπασκετικού και ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, καθώς δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και φέτος στο ποδόσφαιρο.

Άρα, είναι πολύ πιθανό να δούμε από κοινού βράβευση Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη, αδερφών Αγγελόπουλων.Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου στο Κανάλι 1:


”Η νίκη του Ολυμπιακού δεν είναι μια απλή νίκη, μια απλή πρωτιά. Είναι μια πρωτιά με πολλές διαστάσεις και παραμέτρους.

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ευρώπης, με Έλληνα προπονητή, με πλειάδα Ελλήνων παικτών. Είναι μεγάλη πρωτιά του Ολυμπιακού, του Πειραιά, της Ελλάδος.

Ο Δήμος Πειραιά  θα τους τιμήσει ανάλογα. Έχω αναθέσει στο φίλο και συνεργάτη Γιώργο Σιγάλα, να συζητήσει μαζί τους, πως θα πραγματοποιηθεί αυτή η τιμή, αυτή η βράβευση. Πιθανότατα να είναι μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που και αυτός πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη χρονιά νταμπλ.”