Τα παιδιά του Πειραιά πιο κοντά στο περιβάλλον!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η γιορτή της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, στα προνηπιακά τμήματα των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση «MEDASSET» (Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών), με θέμα: «Νιρέττα η Καρέττα και τα θαλάσσια απορρίμματα».

Τα μικρά παιδιά του Πειραιά μέσα από ειδικές προβολές που έκαναν συνεργάτες της «MEDASSET», έκθεση φωτογραφίας, ζωγραφική και παιχνίδι, γνώρισαν τη θαλάσσια χελώνα και έμαθαν πως πρέπει να προσέχουν το θαλάσσιο περιβάλλον από τα απορρίμματα.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε: 


«Τα μικρά παιδιά του Πειραιά, θα είναι αύριο οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες που θα προστατέψουν το περιβάλλον, που θα οραματιστούν και θα κάνουν πράξη ένα βιώσιμο μέλλον για την πόλη.


Σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες, τα παιδιά μαθαίνουν καλύτερα να σέβονται τη φύση και προετοιμάζονται για την υπεύθυνη στάση που θα κρατήσουν ως αυριανοί πολίτες.


Το πρόγραμμα περιβαλλοντικής παιδείας που υλοποιήθηκε στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς, με μορφές και μέσα που προσιδιάζουν στον παιδικό κόσμο συνέβαλε, πιστεύω, στη περιβαλλοντική αγωγή, αγγίζοντας και ευαισθητοποιώντας τις παιδικές ψυχές».


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΕκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


br