ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Συναυλία θρησκευτικής μουσικής τη Μεγάλη Εβδομάδα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου πραγματοποιείται συναυλία θρησκευτικής μουσικής, τη Μεγάλη Δευτέρα, 14 Απριλίου, στις 21:00,  στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, θα παρουσιάσει το «Ρέκβιεμ» του Μότσαρτ, με αρχιμουσικό τον

κ. Σέργιο Μαγιάτη. 

 

Στη συναυλία, συμμετέχει η Βυζαντινή Εκκλησιαστική Χορωδία «Βυζαντινές Φωνές», που θα ψάλει ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, υπό τη διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Παπαχριστοδούλου.

 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


(Συνεννόηση για κλείσιμο θέσεων στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, στα τηλ. 210 -4143310- 320).          


           

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ