Κατασκήνωση για τα παιδιά του Πειραιά αυτό το καλοκαίρι!


Τα παιδιά του Πειραιά θα μπορέσουν να πάνε κατασκήνωση, απολαμβάνοντας μαζί με συνομίληκούς τους τις καλοκαιρινές διακοπές!

Μπορεί ακόμα να μην έχουν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά η PP είναι σε θέση να γνωρίζει τις κινήσεις που έχει κάνει η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κ. Πασχαλίνα Καλαγιά, αλλά και τις επαφές του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου με ομότιμούς του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, τα παιδιά του Πειραιά που θα κληρωθούν, θα περάσουν αξέχαστε διακοπές στις μοναδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, στις κατασκηνώσεις του ΗΣΑΠ, αλλά και σε κάποια ιδιωτική κατασκήνωση. 


Στόχος είναι να εξασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις προκειμένου να φιλοξενηθούν τα περισσότερα παιδιά από αυτά που θα δηλώσουν συμμετοχή.


Όλα αυτά βέβαια, μέχρι να κατασκευαστεί η κατασκήνωση του Δήμου Πειραιά στο Λουτράκι!

Τότε τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και ο Πειραιάς θα έχει τη δική του καλοκαιρινή όαση που θα φιλοξενεί τα παιδιά που δεν μπορούν να χαρούν καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά τους είτε γιατί οι γονείς εργάζονται είτε γιατί τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν…