Εγκαινιάστηκε χθες η Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ Βασίλη Μιχαλολιάκου,του Βουλευτού  Α' Πειραιώς και νήσων κ Κώστα Κατσαφάδου, αντιδημάρχων, δημοτικών και κοινωνικών συμβούλων, προέδρων φορέων της πόλης και πλήθους Πειραιωτών, εγκαινιάστηκε χθες η «Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας» στο κέντρο του Πειραιά.

Έπειτα από τον Αγιασμό και το κόψιμο της λευκής κορδέλας από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ Στέλιο Διαμαντίδη, οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στον χώρο.

{YouTube}uddpRxyJUsE{/YouTube}


Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν και η βράβευση της νικήτριας του διαγωνισμού για το λογότυπο της εστίας νεανικής επιχειρηματικότητας που είχε προηγηθεί των εγκαινίων.





Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης τέλεσε τον Αγιασμό




Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης

Η τ. Πρόεδρος του ΕΕΕΕΚ και Πρόεδρος ΜΑ...ΖΕΙ (Πρώτος κοινωνικός συνεταιρισμός στον Πειραιά) Μαρία Καραναστάση


Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γρηγόρης Καψοκόλης με τον Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά Σαράντο Ευσταθόπουλο 




Τι είναι η Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Η Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας δημιουργήθηκε από το Δήμο Πειραιά με σκοπό να στεγάζονται εκεί επιλεγμένοι νέοι και νέες της πόλης που έχουν ή θέλουν να αναπτύξουν δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες σε όλους τους τομείς της οικονομίας και διαθέτουν ζήλο να μετατρέψουν την «ιδέα» τους σε «πράξη». 

Επιπροσθέτως θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να συμβουλευτούν «Μέντορες», ανθρώπους, δηλαδή, που έχουν δοκιμάσει τις ιδέες τους στο παρελθόν και έχουν εμπειρία μέσα από επιτυχίες αλλά και αποτυχίες.

Με την βοήθεια των ειδικών, θα υπάρχει η απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να εγκατασταθούν ομαλά στα γραφεία και να μπορέσουν να αναπτυχθούν σε όλα τα επίπεδα.

Δηλαδή, να συναναστραφούν και να συνεργαστούν και με επιχειρήσεις, ώστε να αναπτύξουν τις ατομικές και ομαδικές ικανότητες και δεξιότητες τους και να βελτιστοποιήσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο προς ένα αξιόπιστο προϊόν ή υπηρεσία.  

 Πού θα βρείτε την Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας

Η Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας στεγάζεται σε πρώτη φάση, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο , στο κέντρο της πόλης  (Βασιλέως Γεωργίου 6 ), το οποίο είναι  εύκολα προσβάσιμο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και διαθέτει εκτός των άλλων και δωρεάν wifi.