Αντώνης Καλογερόγιαννης: Να κατέβει η κεραία από το καμπαναριό του Προφήτη Ηλία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο θέμα που ανέδειξε πρώτη η Piraeus Press για την τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Αντώνης Καλογερόγιαννης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από το καμπαναριό του Προφήτη Ηλία. 

Συγκεκριμένα ο κ. Καλογερόγιαννης ανέφερε:


«Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» στέκεται δίπλα στους κατοίκους της περιοχής του Προφήτη Ηλία και υποστηρίζει το αίτημα για άμεση απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας που έχει τοποθετηθεί στο καμπαναριό του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία. Αυτό που προέχει είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας.


Προτείνουμε την λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο για την άμεση απομάκρυνση της κεραίας (όπως έχει ήδη ομόφωνα αποφασίσει το συμβούλιο της Β  κοινότητας Πειραιά).  Δεν  είμαστε εχθροί της τεχνολογίας, δεν δαιμονοποιούμε την κινητή τηλεφωνία αλλά προασπιζόμαστε την υγεία των παιδιών μας και των συνδημοτών μας. Nα σημειωθεί ότι δίπλα από την εκκλησία υπάρχει γήπεδο μπάσκετ και σε πολύ μικρή απόσταση παιδική χαρά και το Βεάκειο θέατρο.

Εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη η οποία είναι και ο τελικός κριτής των ενεργειών όλων μας.»


Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η Β' Δημ. Κοινότητα πήρε απόφαση για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας