ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: Είμαι Πειραιώτης και Ολυμπιακός… Γιατί πρέπει να μπω σε δίλημμα στις επερχόμενες εκλογές;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η επιστολή της αναγνώστριας Δήμητρας Μαυρακάκη προς την Piraeus Press, πραγματεύεται το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει τον τελευταίο μήνα στο μεγάλο λιμάνι, με αφορμή την υποψηφιότητα Μώραλη.

Εμείς δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε θετικά ή αρνητικά, απλώς θα σας παραθέσουμε αυτούσια την επιστολή της κ. Μαυρακάκη, η οποία ουσιαστικά πιστεύει ότι δεν υφίσταται κανένα δίλημμα σχετικά με την ψήφο των Πειραιωτών φίλων του Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:


Συνομιλώντας τον τελευταίο καιρό με αρκετό κόσμο , διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι από εμάς , που είμαστε δημότες Πειραιά και φίλαθλοι του Ολυμπιακού , έχουμε τις ίδιες σκέψεις , απόψεις και προβληματισμούς .

Τον τόπο μας τον αγαπάμε και σθεναρά τον στηρίζουμε , με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας . Η ίδια η πόλη μας , με την ιστορία της , τη γεωγραφική θέση της και τον ξεχωριστό χαρακτήρα της , είναι εκείνη που μας προσδίδει αυτόν τον μοναδικό “αέρα” του να είσαι Πειραιώτης .

Διατηρούμε άρρηκτους τους δεσμούς , στο πέρασμα των δεκαετιών , που έχουν οι οικογένειές μας , οι γειτονιές μας , οι ενορίες μας , τα σχολεία μας , τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις μας , οι αθλητικοί σύλλογοί μας , τα στέκια μας , το λιμάνι μας και ολόκληρος ο Πειραιάς  . Νιώθεις υπερηφάνεια , όταν έχεις γεννηθεί και έχεις μεγαλώσει στην Αγ.Σοφία και στα Μανιάτικα , στον Προφήτη Ηλία και στην Καστέλλα , στο Χατζηκυριάκειο , στην Καλλίπολη και στο Πασαλιμάνι......

Γαλουχηθήκαμε με αρχές , να σεβόμαστε τον τόπο μας , να τον φροντίζουμε , να τηρούμε τα ήθη και τα έθιμά του  , αλλά και ταυτόχρονα να οραματιζόμαστε το μέλλον , έχοντας για “πρόικα” μας τον ίδιο τον Πειραιά και ό,τι αυτός αποπνέει .

Είναι επιθυμία όλων μας , να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε έναν όμορφο Πειραιά  , αυτόν που έχουμε στην καρδιά μας .

Η αλήθεια είναι  ότι στην καρδιά των πιο πολλών είναι και η ομάδα μας , ο Ολυμπιακός . Είναι αυτή η ιδέα , αυτή η φανέλα , αυτό το χρώμα , που σε κάνουν να λιώνεις στο άκουσμα του ύμνου του Ολυμπιακού . Μεγάλη λατρεία και ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς .

Και εδώ κάποιοι δημιούργησαν ένα χώρο ανάμεσα σε αυτές τις δύο “ιδέες –λατρείες” , για να εκμεταλλευτούν τα αισθήματά μας και να μας διχάσουν  , θέλοντας έτσι να καθοδηγήσουν την ψήφο μας .Το έκαναν πάλι πριν από 8 χρόνια με τραγικό , για την πόλη , αποτέλεσμα . Δεν χρειάζεται να αναφέρει κανείς τους προφανείς λόγους που συμβαίνει αυτό ξανά και που σίγουρα δεν έχει γνώμονα την αγάπη για τον Πειραιά .

Η ιστορία το έχει αποδείξει , ο Πειραιάς θέλει Πειραιώτες στο τιμόνι του δήμου , που έχουν μεγαλώσει εδώ και ενδιαφέρονται πραγματικά  για τον τόπο .

Στα χρόνια αυτά της κρίσης έγιναν στον Πειραιά και μικρά και μεγάλα έργα. Ο δήμαρχός μας , κ.Βασίλης Μιχαλολιάκος με τους συνεργάτες του , εργάστηκε μεθοδικά και έδωσε νέα πνοή στην πόλη μας . Όλοι μαζί μπορούμε να τον στηρίξουμε ενωμένοι , για να συνεχίσει δυναμικά και τα επόμενα χρόνια .


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.