Η Δ’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της


Στο κατάμεστο πολιτιστικό κέντρο Κ.Κωσταράκος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Δ’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά μαζί με τα αθλητικά σωματεία, Ατρόμητο, Καραβά, Λέωντες και την ένωση Καμινίων.

Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, των βουλευτών Κώστα Κατσαφάδου, Παναγιώτη Μελά, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων της πόλης.

Το λόγο αρχικά πήρε η πρόεδρος της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας, Κατερίνα Γαρδούνη.

Η κα Γαρδούνη αφού καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά έκανε αναφορά στα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει και σε αυτά που έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζονται.
Ανέφερε την ανάπλαση στο  πάρκο Δηλαβέρη, το στρατόπεδο Παπαδογεωργή και Σακελλίωνα,τους μύλους Μοίρα, το πάρκο απέναντι από το ειδικό σχολείο στην οδό Κεχαγιά καθώς και αυτά στις οδούς Σμυρλή και Αιτωλοακαρνανίας.

Σημείωσε επίσης πως κανένα παιδί σε Καμίνια, Κοκκινιά και Απόλλωνα δεν έμεινε χωρίς παιδικό σταθμό και εμβόλια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Πειραιά ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.Την πίτα ευλόγησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος, ο π. Κωνσταντίνος από τον Άγιο Ελευθέριο και ο π. Αθανάσιος από τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος.


Tην εκδήλωση έκλεισαν μουσικά, τα μικρά ταλέντα από το ωδείο της Μαρίας Κάτσαρη.