Το μνημόσυνο του «μεγάλου» Ντίνου Βοϊδονικόλα στον Πειραιά και… ο αγαπημένος συνονόματος ανιψιός Ντίνος Βοϊδονικόλας ο νεότερος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο θρύλος που συνοδεύει το όνομα Ντίνος Βοϊδονικόλας, έχει ξεπεράσει εδώ και αρκετά χρόνια τα στενά όρια του Πειραιά, της Μάνης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας!

Ο αείμνηστος Ντίνος Βοϊδονικόλας, «έφυγε» από τη ζωή στον Καναδά όπου και κατοικούσε μόνιμα τις τελευταίες δεκαετίες με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Εκεί πραγματοποιήθηκε και η νεκρώσιμη ακολουθία.

Ντίνος Βοϊδονικόλας ο πρεσβύτερος

Η είδηση του θανάτου του ατρόμητου και γοητευτικού Ντίνου Βοϊδονικόλα έπεσε σαν κεραυνός στο μεγάλο Λιμάνι της χώρας, αλλά και στη νυχτερινή ζωή της πατρίδας.

Όμως παραμένει εδώ για να τον κρατά ζωντανό στη μνήμη, ο συνονόματος αγαπημένος ανιψιός του Ντίνος Βοϊδονικόλας ο νεότερος!

Ο Ντίνος Βοϊδονικόλας ο νεότερος

Ντίνος Βοϊδονικόλας & Ντίνος Βοϊδονικόλας

Δυο άντρες συντηρητές μιας μεγάλης ιστορίας μιας μεγάλης οικογένειας!

Έως τώρα υπήρχε η σύμπνοια της σοφίας του ενός, με την αποφασιστικότητα και τον παρορμητισμό του άλλου.

Τώρα, συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης και εγγυητής των αξιών της, θα είναι ο Ντίνος Βοϊδονικόλας ο νεότερος!

Ο θείος Ντίνος Βοϊδονικόλας

Ο ανιψιός Ντίνος Βοϊδονικόλας

Το μνημόσυνο του Ντίνου Βοϊδονικόλα στον Πειραιά

Οι παλιοί και νέοι φίλοι της οικογένειας Βοϊδονικόλα, θα έχουν την ευκαιρία να συμπαρασταθούν στους οικείους του και να συμπροσευχηθούν για την ψυχή του Ντίνου Βοϊδονικόλα, στην επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο κέντρο του Πειραιά.