Το «δημόσιο ευχαριστώ» του Γιάννη Βοϊδονικόλα στον Γιάννη Μώραλη – Νέο ΔΣ στην ΚΟΔΕΠ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την ανακοίνωση του νέου ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Ένα ΔΣ που απαρτίζεται από άξιους και ικανούς Πειραιώτες, επιτυχημένους στον κλάδο ενασχόλησής τους.

Ένα ΔΣ αντιπροσωπευτικό της τοπικής κοινωνίας με εκπροσώπηση των φορέων της πόλης.

Νέος Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ επελέγη ξανά ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, ένας από τους πλέον άξιους και αποτελεσματικούς συνεργάτες του Δημάρχου Πειραιά, ο οποίος σήκωσε στις πλάτες του σημαντικό μέρος της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πειραιά, καθώς και της υλοποίησης των μέτρων στην περίοδο της πανδημίας.

Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως ο «Πρόεδρος των έργων», όπως δεν είναι καθόλου τυχαία και η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Γιάννη Μώραλη στο πρόσωπό του!

Ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Πειραιά ενώ έδωσε το στίγμα των προθέσεών του για τη νέα θητεία, μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαβάστε αυτούσιο το μήνυμα του Γιάννη Βοϊδονικόλα:

Η εμπιστοσύνη και η τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Γιάννης Μώραλης, να μου αναθέσει και πάλι την Προεδρία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη για μια ακόμα πιο δημιουργική θητεία.
Η απόφαση αυτή αποτελεί για εμένα μια αναγνώριση της προσπάθειας μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια που είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος στην ΚΟΔΕΠ . Μια προσπάθεια που είχε κύριο στόχο της την ανάδειξη της ΚΟΔΕΠ ως ένα φορέα που αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο κοινωνικής πολιτικής, ανιδιοτελούς προσφοράς και έμπρακτης αλληλεγγύης.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα και διαφανείς διαδικασίες με συναίνεση και συνεννόηση, τολμώ να πω, πώς η ΚΟΔΕΠάφησε το αποτύπωμά της στην κοινωνία της πόλης μας τα τελευταία χρόνια.
Παράλληλα, όμως με την ικανοποίηση που νιώθω, η τιμητική σας απόφαση μου δημιουργεί μια επιπλέον αίσθηση χρέους και μεγάλης ευθύνης, πολύ δε περισσότερο τώρα που η ΚΟΔΕΠ αποτελεί μια από τις ελάχιστες Κοινωφελείς που συνεχίζουν στην χώρα μας.
Χρέος μας είναι να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, να υιοθετήσουμε περισσότερες καινοτομίες και να αμβλύνουμε μεγαλύτερες ανισότητες και αδικίες. Ευθύνη μας είναι να είμαστε ακόμα περισσότερο χρήσιμοι στους Πειραιώτες που μας έχουν ανάγκη.
Αυτός θα είναι ο οδηγός μας για τα επόμενα χρόνια.
Με την βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου, την στήριξη της κοινωνίας και πάντα με σκληρή δουλειά να μπορούμε να λέμε περήφανα πως στον Πειραιά κανένας δεν είναι μόνος.
Καλή, εποικοδομητική θητεία στα νέα και παλαιά μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου!

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.)

Τακτικά μέλη

Βοϊδονικόλας Ιωάννης

Βουτυράκος  Παναγιώτης

Λεωτσάκου Άννα

Πάχος Ιωάννης ( εκπρόσωπος της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων Γονέων)

Αχριάνης   Νικόλαος

Μπετενιώτης Παναγιώτης

Τζιβαρίδου Δέσποινα

Μαργαρώνη  Αλεξάνδρα

Πέτρακα Ελένη

Βοργία  Ελισάβετ

Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος

 

Αναπληρωματικά  μέλη

Μπουλντούμης Άγγελος

Δρίτσα - Αποστόλου  Ευαγγελία

Ζαμπέτα Ελισσάβετ

Σαρμπίνη Ευδοξία (εκπρόσωπος της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων Γονέων)

Τεντζέρη Γεωργία

Μουδάτσου  Πηνελόπη

Βλαχουτσάκου Καλλιόπη

Μελαντζέ Άννι

Λούκου Οσία

Βεργόγιαννη Κυριακή

Μαστοράκου Μαρία