Γιάννης Μώραλης: «Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη, να παρέμβουν αυτοί που έχουν την ευθύνη»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τόνισε πως προκαλείται η μισή χώρα με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης. Οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννης Μώραλη, να αναφέρει πως προκαλείται η μισή χώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μώραλη:

"Ως δήμαρχος του Πειραιά και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ως άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο 30 χρόνια, βλέπουμε ότι προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη διαρκώς και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναμένουμε όλοι να παρέμβουν αυτοί που έχουν την ευθύνη στο αρμόδιο υπουργείο, τη διακυβέρνηση της χώρας. Το λέω και ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ως δήμαρχος μίας πόλης που προκαλείται διαρκώς.

Όταν μιλάμε για βία να δούμε τελικά ποιος δημιουργεί τη βία, πώς δημιουργείται η βία. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν εξώφθαλμο, προκλητικό. Αναμένουμε να παρέμβει κάποιος, δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας που να βλέπει και να μην είδε αυτά που συνέβησαν εδώ. Είναι συνέχεια πολλών παιχνιδιών, καταστάσεων, αναμένουμε να επέμβει η αρμόδια ηγεσία και το αρμόδιο υπουργείο".

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Όποιος δεν βοηθήσει στην εξαφάνιση της Εγκληματικής Οργάνωσης, σημαίνει ότι την υποθάλπτει»