Νίκος Φλωρινιώτης: Το τελευταίο αντίο από τον αγαπημένο του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά, του Νίκου Φλωρινιώτη ο οποίο θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού εκεί όπου κηδεύτηκε πριν έξι μήνες και ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη και η αδελφή του, Αννούλα Φλωρινιώτη. Συντετριμμένες, οι δύο γυναίκες έφτασαν στην εκκλησία υποβασταζόμενες.

Η οικογένεια μιλά για ιατρικό λάθος

Ιατρικό λάθος πίσω από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη βλέπει ο αδερφός του, Σάββας, ο οποίος αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Μιλώντας στον Alpha, ο Σάββας Φλωρινιώτης δεν κρύβει την οργή του και κατηγορεί τους γιατρούς για τον θάνατο του αδερφού του ενώ δήλωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

Η περιέργη ελιά στο λαιμό

«Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δεν μπορούσε» ανέφερε ο Σάββας Φλωρινιώτης.