Έπεσε «ξύλο» στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτα σκηνικά εκτυλίχθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Piraeus Press

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προκλήθηκε έντονη αντιπαράθεση, η οποία οδήγησε στα χέρια στελέχη της Διοίκησης και εργαζόμενους, καθώς και σε διαπληκτισμούς και ύβρεις μεταξύ μελών του ΔΣ!

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση ήταν τόσο εκτός ελέγχου, που κλήθηκε η Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση δεν παραβρισκόταν ο Διευθυντής του ΒΕΠ, ο οποίος ορκιζόταν Δημοτικός Σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα και είναι γνωστό ότι αποτελεί παράγοντα σταθερότητας εδώ και πολλά χρόνια.

Έμπειρος επιμελητηριακός του Πειραιά ανέφερε χαρακτηριστικά στο Piraeus Press, ότι «ο Διευθυντής του ΒΕΠ είναι ο βασικός εγγυητής της ομαλότητας και της εύρυθμης λειτουργίας του Επιμελητηρίου».

Καθώς ως γνωστόν η πλειοψηφία του ΒΕΠ είναι διασπασμένη σε 3 ομάδες, η καθεμία εκ των οποίων προσδοκά στον έλεγχο του επιμελητηρίου, ενόψει των Εκλογών!

Πάντως, ένα τέτοιο γεγονός, που εφόσον αληθεύει πλήττει βάναυσα τον επιμελητηριακό θεσμό, δε θα είχε λάβει χώρα ποτέ επί ημερών του αείμνηστου Ανδριανού Μιχάλαρου!