ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Η ΔΕΗ στα Καμίνια έμεινε χωρίς ρεύμα!!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σας έχει τύχει ποτέ να πάτε να πληρώσετε τον πάροχο που σας προμηθεύει ρεύμα και το κατάστημα του παρόχου να μην έχει ρεύμα;;;
 
Φαντάζεστε δηλαδή Δημόσια επιχείρηση Ηλεκτρισμού χωρίς ηλεκτρισμό;;;
 
Κι όμως συνέβη κι αυτό στη ΔΕΗ Καμινίων!!!
 
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ
 
Σκηνές απείρου κάλλους και... ταλαιπωρίας εκτυλίχθηκαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στα Καμίνια του Πειραιά.
 
Ήταν περίπου 1.15 το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου 2016, όταν έπεσε μαύρο σκοτάδι και μπλόκαραν όλα τα συστήματα της ΔΕΗ στα Καμίνια.
 
Αρκετοί καταναλωτές που είχαν σπεύσει να κάνουν διακανονισμούς και να πληρώσουν λογαριασμούς για να μπει ζεστό χρήμα(που τόσο ανάγκη το έχει η χώρα μας τούτες τις ώρες) στα ταμεία της ΔΕΗ, υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία καθώς δεκάδες εξ αυτών - όπως πληροφορηθήκαμε - ''εκδιώχθησαν'' έμμεσα απ΄τους υπαλλήλους χωρίς να εξυπηρετηθούν.
 
Με την πρόφαση του μπλακ άουτ, ορισμένοι υπάλληλοι άρχισαν να ΄΄διώχνουν΄΄ τους καταναλωτές, υποχρεώνοντάς τους να ξαναπάνε την επόμενη ημέρα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν Θεού θέλοντος και υπαλλήλων ΔΕΗ επιτρέποντος.
 
Να σημείωσουμε σ΄αυτό το σημείο πως πολλοί καταναλωτές που υπέστησαν αυτή την ταλαιπωρία ήταν ηλικιωμένοι και ανήμποροι συμπολίτες μας.
 
Περίπου δύο τρια λεπτά πριν δείξει το ρολόι 14:00, το ρεύμα επανήλθε στο κατάστημα κι έτσι οι δεκάδες καταναλωτές που είχαν απομείνει στις αίθουσες αναθάρρησαν, ελπίζοντας πως θα τελειώσει εκεί η ταλαιπωρία τους.
 
Έλα όμως που ορισμένοι υπάλληλοι είχαν διαφορετική άποψη και τη στιγμή που ο δείκτης έδειξε 14:00 ΑΚΡΙΒΩΣ ''λουκετάρισαν'' τα ταμεία με αποτέλεσμα οι εναπομείναντες καταναλωτές να μην εξυπηρετηθούν και να υποστούν τη βάσανο της επιστροφής.
 
Μια άλλη μέρα χαμένη για να πληρώσουν την ΔΕΗ!

 

 

 
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
 
Το αξιοπερίεργο τούτες τις γιορτινές ημέρες της αγάπης, της προσφοράς, της συμπόνιας και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, ήταν το κυνικό, ψυχρό και ανάλγητο ύφος ορισμένων υπαλλήλων(ταμείο-προϊσταμένη) της ΔΕΗ Καμινίων με το οποίο απευθύνονταν προς τους ταλαιπωρημένους καταναλωτές.
 
Και δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργήθηκε πρόβλημα (άρνησης εξυπηρέτησης υπαλλήλων προς κοινό) στο συγκεκριμένο κατάστημα όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν!
 
Υ.Γ: Γεννήτρια για τυχόν διακοπή ρεύματος μπορεί να μην είχαν στα Καμίνια, όμως αυτοσχέδια κατασκευή για να κατεβάσουν τα ρολά και να κλείσουν τις πόρτες στο κοινό βρήκαν αμέσως, για να σχολάσουν γρήγορα...