ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ο “Άγιος Βασίλης ο Καπνιστής” στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν λάβαμε την πρώτη καταγγελία θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα... Αλλά μετά ακολούθησαν κι άλλες και τελικά το είδαμε με τα μάτια μας!
 
Τα Πειραιωτάκια που επισκέπτονται το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, μαθαίνουν ότι ο Άγιος Βασίλης είναι μανιώδης καπνιστής!

Όπως το ακούσατε, μανιώδης καπνιστής!

 
Το τασάκι γεμάτο αποτσίγαρα, το σπιτάκι του ντουμάνι από την κάπνα και αρκετές φορές ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης με το τσιγάρο στο χέρι, το οποίο αφήνει ίσα ίσα για να πάρει αγκαλιά τα παιδάκια και να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία!
 

 
ΠΡΟΣ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
 
Βρε ευλογημένε άνθρωπε, κατανοούμε την εξάρτησή σου από το τσιγάρο, αλλά έχεις αναλάβει ένα πολύ σημαντικό ρόλο, εκτός αν δε στο έχουν δώσει να το καταλάβεις οι ιθύνοντες του χωριού... Τα παιδάκια σε αυτή την ηλικία "καταγράφουν" τα πάντα!
Θες να θυμούνται για μια ζωή τον Άγιο Βασίλη καπνιστή;;;
 
Αυτό το άρθρο δεν γράφεται για να υπάρξει επίπληξη ή απομάκρυνση του υπαλλήλου του χωριού-γιατί τότε θα επανέλθουμε με τους "ιδιοκτήτες" του χωριού, οι οποίοι φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη σωστή λειτουργία του, αλλά για να αλλάξει αυτή του τη συνήθεια από σήμερα έστω!
 

 
Καλή Χρονιά σε όλους από την καρδιά μας και ακόμα περισσότερο στον Άγιο Βασίλη τον Καπνιστή ο οποίος είναι ένας από ένας εμάς και παλεύει για το μεροκάματο μέσα στο κρύο!