Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε Πειραιά και Κερατσίνι! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Περιοδεία Νίκου Χαρδαλιά σε Κερατσίνι και Πειραιά. «Θα προχωρήσουμε σε fast track διαδικασίες για να λύσουμε χρόνια προβλήματα της Αττικής»

 «Θα προχωρήσουμε σε fast track διαδικασίες για να λύσουμε χρόνια προβλήματα της Αττικής», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά την περιοδεία του σε περιοχές του Πειραιά. Και πρόσθεσε: «Θα προχωρήσουμε χωρίς παρέκκλιση μέχρι να ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα και να θωρακιστεί η Αττική από κάθε κίνδυνο».

Ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στο Κερατσίνι όπου είδε το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, που κατασκευάζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 7,6 εκατ. ευρώ. «Πρόκειται», όπως τόνισε, «για ένα αντιπλημμυρικό έργο νευραλγικής σημασίας το οποίο αποτελούσε αίτημα δεκαετιών των κατοίκων και θα θωρακίσει αποτελεσματικά την ευρύτερη περιοχή».

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον οποίο συζήτησαν τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την πόλη, όπως το κυκλοφοριακό, την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.  Ο κ. Χαρδαλιάς ξεναγήθηκε στη Διεύθυνση Πληροφορικής και στο «Κέντρο Επιχειρήσεων» του Δήμου, όπου διαπίστωσε πώς σε πραγματικό χρόνο οι εργαζόμενοι ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την πόλη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε επίσης το Γηροκομείο της Μητρόπολης Πειραιά όπου τον υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. «Γνωρίζω», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, «το μοναδικό έργο  που υπηρετεί η Μητρόπολη  Πειραιά, και θέλω να επιβεβαιώσω  την βούλησή μου να είμαι πραγματικά χρήσιμος».

Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε στη συνέχεια, το Ίδρυμα «Αικατερίνης Λασκαρίδη», μετέβη στο Πασαλιμάνι όπου έχει συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη και πολίτες και παρέστη σε εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη.