Ειρήνη Μπάιλα: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ειρήνη Μπάιλα είναι μητέρα 3 παιδί πω και διατηρεί μεγάλο λογιστικό γραφείο στον Πειραιά και αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, προκειμένου να προσφέρει στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Αποτελεί μια από τις νέες υποψηφιότητες που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Μώραλης και διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά με αξιώσεις.

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι η Ειρήνη Μπάιλα και μεγάλωσα στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να ζω και να εργάζομαι, διατηρώντας εδώ και 20 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία της πόλης.
Αποφοίτησα από το γενικό λύκειο Καλλίπολης και έχω σπουδάσει λογιστική, πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση στο πανεπιστήμιο Αθηνών.
Μιλώ αγγλικά και γαλλικά και οι εκτενείς γνώσεις μου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, χρηματοδοτήσεων και κοστολόγησης μου έδωσαν την δυνατότητα να με εμπιστεύονται ως συνεργάτιδα επί σειρά ετών πολλές επιχειρήσεις ο οποίες δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.
Με τον επίσης Πειραιώτη σύζυγο μου έχουμε αποκτήσει τρεις κόρες όπου φοιτούν σε σχολεία του Πειραιά κι έτσι μου έχει δοθεί η ευκαιρία ως μητέρα να είμαι αρωγός των δράσεων και προσπαθειών πολλών Συλλόγων γονέων και οργανισμών.
Προσπαθώ πάντα και με κάθε τρόπο να είμαι ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινότητας έτσι ώστε να διασφαλίσω την πρόοδο και την εξέλιξη της πόλης όπου ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας.
Είμαι άνθρωπος των  λύσεων με απόλυτη προσήλωση και αφοσίωση σε ότι κάνω και οι διαπραγματευτικές μου ικανότητες με οδηγούν πάντα στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, την ευδοτική επικοινωνία και την επιτυχία!