BOWLING ΠΕΙΡΑΙΑ: “Έχουν ξεκουφάνει τον Προφήτη Ηλία με τα σκυλάδικα στη διαπασών” (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταγγελία αναγνώστη-μόνιμου κατοίκου Προφήτη Ηλία-έφτασε στην PP, συνοδευόμενη από οπτικοακουστικό υλικό, που επιβεβαιώνει τα περί μεγάλης έντασης λαϊκών τραγουδιών που προέρχονται από τα ηχοσυστήματα του BOWLING στον Προφήτη Ηλία.

Ο καταγγέλων Π.Κ. αναφέρει ότι το πρόβλημα είναι σύνηθες και ότι οι κάτοικοι της ομορφότερες γειτονιάς του Πειραιά, είναι αναγκασμένοι να συνυπάρχουν πλέον, με τις μουσικές επιλογές του συγκεκριμένου μαγαζιού, οι οποίες λόγω της μεγάλης έντασης, ακούγονται σε ολόκληρο τον Προφήτη Ηλία.

Χαρακτηριστικό είναι και το λίγων δευτερολέπτων βίντεο, που έχει τραβηχτεί κάτω από το BOWLING (στο ύψος που είναι το Βεάκειο), το οποίο απεικονίζει ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

@ Δε γνωρίζουμε εάν έχουν υπάρξει γραπτές καταγγελίες σε βάρος των ιδιοκτητών της επιχείρησης ή εάν έχουν εκφραστεί παράπονα από φορείς και συλλόγους, πάντως είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να δοθεί μια λύση το ταχύτερο δυνατόν επ´ ωφελεία τόσο των κατοίκων (πρωτίστως) όσο και της επιχείρησης, η οποία έχει προσδώσει ζωή στην ευρύτερη περιοχή του Προφήτη Ηλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

{YouTube}jkxWQTkK9wY{/YouTube}