Αυτό είναι το στέκι των VIP στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποιος είναι ο επιχειρηματίας πίσω από τα μεγάλα Live του Πειραιά με τα πρώτα ονόματα της ελληνικής διασκέδασης;

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η διασκέδαση στον Πειραιά έχει πάρει και πάλι τα πάνω της.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις της αναβίωσης της Τρούμπας αλλά και της Μαρίνας Ζέας!

Υπάρχει όμως και ένα all day στέκι που έχει κάνει τη διαφορά στη διασκέδαση του Πειραιά, με σημείο αναφοράς τις μοναδικές - σε όλη την Αττική - guest εμφανίσεις πρωτοκλασάτων τραγουδιστών!

Πρόκειται για το μαγαζί που επιλέγουν οι VIP για τη διασκέδασή τους στον Πειραιά και δεν είναι άλλο από το Aristotle στην Τρούμπα!

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που φέρνει στον Πειραιά όλα τα μεγάλα ονόματα

Το Aristotle φέρει την «υπογραφή» του Πειραιώτη επιχειρηματία των επιτυχιών στους τομείς της εστίασης και διασκέδασης, Δημήτρη Μεσούλα!

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μεσούλας

Ο Δημήτρης Μεσούλας είναι ο επιχειρηματίας που αναβίωσε τα Live στον Πειραιά και ανέβασε επίπεδο τη νυχτερινή διασκέδαση στο μεγάλο λιμάνι!

Live με πρώτα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου… τα οποία προσέλκυσαν κόσμο από όλες τις γωνιές της Αττικής, προσδίδοντας μοναδική υπεραξία στο «προϊόν διασκέδασης» του Πειραιά!

Είναι ένας από τους βασικούς «παίχτες» που συνετέλεσαν καθοριστικά στην καθιέρωση του Street Party στην Τρούμπα!

Πρόκειται για έναν «γίγαντα» με πολύ καλή καρδιά, πρόθυμο πάντα να βοηθήσει το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, ιδιαίτερα σεμνό και ταπεινό, για τον οποίο όμως μιλά η δουλειά και το έργο του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος - κρυφά πάντα από τις κάμερες - επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο τόσο με ιδιωτικές του πρωτοβουλίες όσο και ως μέλος του ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Ο Δημήτρης Μεσούλας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

Ο Πειραιώτης επιχειρηματίας, μετά την τεράστια επαγγελματική επιτυχία που έχει καταγράψει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι έτοιμος τώρα να προσφέρει και στα κοινά της πόλης του, για αυτό και πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι κατέρχεται ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο διατηρεί πολυετή φιλία, μιας και τους συνδέει η μεγάλη αγάπη τους για τον Ολυμπιακό!

Η επιχειρηματική του καταξίωση - σημειώνεται ότι απασχολεί πάνω από 50 άτομα προσωπικό - αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την αυριανή προσφορά του στο Δήμο Πειραιά, από τη θέση του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου.

Και είναι γεγονός ότι ο Πειραιάς έχει ανάγκη τη συμμετοχή επιτυχημένων Πειραιωτών στα κοινά, για να πάει η πόλη ακόμα πιο μπροστά!

Πάρτε μια γεύση από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Aristotle σε μοναδικές guest εμφανίσεις 

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές 2023: «Σαρώνει» τα πάντα ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά!

«Δυνατός» Μεσούλας στο φετινό Street Party! (φωτο)

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά: Ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Μεσούλας από Γιάννη Μώραλη