ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ: Στα Δικαστήρια Πειραιά ο 4ος κατηγορούμενος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπό άκρα μυστικότητα έφτασε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, ο 4ος από τους 5 κατηγορούμενους για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος ανήλικου στα Καμίνια πριν 3 χρόνια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τον κατηγορούμενο συνόδευαν 2 αυτοκίνητα της Ασφάλειας, τα οποία-πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες-δεν ανήκουν στην Ασφάλεια Πειραιά, κάτι που προκαλεί και αρκετά ερωτηματικά εφόσον ισχύει.

Ωστόσο, σήμερα επικράτησε απόλυτη τάξη και ησυχία έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά, καθώς υπήρξε έκκληση από τη μεριά των θυμάτων προς όλους τους αγανακτισμένους Πειραιώτες (σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeuspress.gr) να παραμείνουν ψύχραιμοι και να αφήσουν τη Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργο της απερίσπαστη.

Μετά την απολογία και του 4ου κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία, εκκρεμεί ακόμα μια κατάθεση κατηγορούμενου στον ανακριτή.

Υπενθυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη πριν από 3 ολόκληρα χρόνια και όπως είναι λογικό, οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων αναμένουν την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

Το Piraeuspress.gr παρακολουθεί στενά την υπόθεση και σας ενημερώνει πρώτο για κάθε νέα εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: