ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ πριν λίγο στα Δικαστήρια Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοβαρή ένταση προκλήθηκε πριν λίγο στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά και απαιτήθηκε άμεση παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκλειστικά σας μεταφέρει το Piraeuspress.gr, σήμερα, απολογούνται 3 εκ των 5 κατηγορουμένων (γνωστών οπαδών του Παναθηναϊκού) για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός ανήλικου και του φίλου του στα Καμίνια.

Την υπόθεση είχε αναδείξει το Piraeuspress.gr, καθώς ο ανήλικος Πειραιώτης είχε δεχθεί 6 μαχαιριές από τους 5 κατηγορούμενους!

Αρκετοί Πειραιώτες βρέθηκαν έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αποτρόπαια πράξη των 5 νεαρών, που συνέβη πριν 3 χρόνια, και "επιτέλους φτάνει στην αίθουσα των Δικαστηρίων" όπως φώναζε ένας από τους παρευρισκομένους.

Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε ένταση κατά την έλευση των 3 κατηγορουμένων και χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΛΑΣ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κάποιοι εκ των παρευρισκομένων φώναζαν "να αποδοθεί δικαιοσύνη και αφήστε τις πιέσεις και τα κόλπα σας" προς την πλευρά των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeuspress.gr, αρκετοί εκ των συγγενών και φίλων των οικογενειών των κατηγορουμένων, κατέχουν θέσεις ευθύνης και κρατικά αξιώματα, και όπως είναι λογικό υπάρχει η "αγωνία" από την άλλη πλευρά, ότι μπορεί να επηρεάσουν πράγματα και καταστάσεις, αν και εμείς γνωρίζουμε βάσει της πολυετούς εμπειρίας μας στο ρεπορτάζ ότι στη Δικαιοσύνη αυτά τα κόλπα δεν περνούν.

Η Δικαιοσύνη επιτελεί το έργο της απερίσπαστη και το ίδιο θα πράξει και στην εν λόγω περίπτωση, για αυτό δε χρειάζονται ούτε εντάσεις ούτε διαπληκτισμοί έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Αναμένοντας την κατάθεση των άλλων δυο κατηγορουμένων και το πόρισμα του Ανακριτή, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νέα εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: