Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας στο περίπτερο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. στην Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από τις 16 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου ο Πειραιάς φιλοξενεί την καθιερωμένη Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Το περίπτερο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά που λειτουργεί στα πλαίσια της 35ης Έκθεσης Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας.

Ο κ. Βοϊδονικόλας συνομίλησε με επισκέπτες της Έκθεσης, ενημερώνοντας για τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις της ΚΟ.Δ.Ε.Π., καθώς και τις δράσεις του προγράμματος Social Innovation Piraeus, μοιράζοντας και το σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό που διατίθεται στο περίπτερο.

Κεντρικά μηνύματα των δράσεων της ΚΟ.Δ.Ε.Π. στην Έκθεση Βιβλίου είναι τα:

«Χτίζουμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» και «Στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος»!

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην 35η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά την πανδημία, ο Πειραιάς φιλοξενεί την 35η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, που πλέον αποτελεί θεσμό.

Επισκέφθηκα το περίπτερο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, προκειμένου μαζί με τους άξιους συνεργάτες και εθελοντές  μας, να επικοινωνήσουμε το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στο Δήμο Πειραιά.

Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. αποτελεί το βασικό μοχλό υλοποίησης αυτού του έργου το οποίο συνοψίζεται στα δυο βασικά μας μότο.

 Χτίζουμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και Στον Πειραιά κανείς δεν είναι μόνος!

Σε αγαστή συνεργασία και με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, μεγαλώνουμε την πλατιά κοινωνική συμμαχία που έχουμε δημιουργήσει και ισχυροποιούμε τους δεσμούς μεταξύ δημοτική αρχής, πολιτών και εθελοντών μας.

Προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μας στο περίπτερο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά προκειμένου να ενημερωθούν εκτενέστερα για το σημαντικό και πολυσχιδές κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στην πόλη μας.»