Ο Δημήτρης Βλαχάκος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα μια δυνατή «μεταγραφή» από το συνδυασμό Βλαχάκου για τη δημοτική παράταξη του Γιάννη Μώραλη


Με τον Γιάννη Μώραλη  και
τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Βλαχάκος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

O κ. Βλαχάκος είναι στέλεχος ναυτιλιακώνεταιρειών στο τμήμα πληρωμάτων από το 2004 έως και σήμερα σε κάποιες από τις πιο μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες.

Ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή το 2014 και μέλος στο Δ.Σ του Ο.Π.Α.Ν. από το 2014 έως το 2019.

Από το 2019 είναι Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Πόλη Πρότυπο και είναι Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Είναι τέως αθλητής μπάσκετ στις ομάδες Ερμής Πειραιά - Φοίνικας Πειραιά και Αγία Παρασκευή.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στην ομάδα του Πειραιά Νικητή τον Δημήτρη Βλαχάκο, ο οποίος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Δημήτρης υπήρξε υποψήφιος με τον Πειραιά Νικητή και το 2014, ήταν μέλος στο Δ.Σ του Ο.Π.Α.Ν. από το 2014 έως το 2019 και είναι Αντιπρόεδρος στον Ο.Π.Α.Ν. Ο Δημήτρης είναι ένας νέος, δυναμικός  Πειραιώτης με έντονη ενασχόληση με τα κοινά, ένας άνθρωπος που αγαπάει την πόλη μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, ένας πολύ καλός φίλος, ο οποίος επιθυμεί να συμβάλλει στη συνέχιση του έργου μας για έναν Πειραιά με ανάπτυξη και με πρόοδο. Ο Πειραιάς Νικητής ενισχύεται όλο και περισσότερο από δραστήριους Πειραιώτες με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά, όπως ο Δημήτρης. Του εύχομαι καλή επιτυχία»!

Ο Δημήτρης Βλαχάκος ανέφερε:

«Η επιστροφή μου στην ομάδα του «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ» ήταν μια εύκολη και γρήγορη απόφαση για μένα. Με ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, όπως και το 2014, να με τοποθετήσει ξανά στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ως Δημοτικός Σύμβουλος επιστρέφω ανανεωμένος, με περισσότερη όρεξη για δουλειά και ακολουθώντας πιστά το όραμα του Δημάρχου, δεσμεύομαι η επόμενη μέρα να είναι πιο εποικοδομητική για την πόλη που αγαπάμε, τον Πειραιά μας! Η στήριξη των Πειραιωτών θα είναι η δύναμη μου» !