Υποψήφιοι με Γιάννη Μώραλη οι Δήμητρης Αράπης και Αντώνης Μοραντζής!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πρώην και ο νυν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α Πειραιά και Νήσων, Δημήτρης Αράπης και Αντώνης Μοραντζής αντίστοιχα, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής»

Όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών το PP, μετά τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων των αιρετών του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, θα ακολουθούσαν οι ανακοινώσεις από τις νέες προσθήκες υποψηφίων, που προέρχονται από το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση στήριξης του Νίκου Βλαχάκου στον Γιάννη Μώραλη μέσω ανάρτησης στα σόσιαλ μίντια, ακολούθησε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μπουρδάκου και μετά οι ανακοινώσεις των ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ Δημήτρη Αράπη και Αντώνη Μοραντζή.

Και οι δυο κατέχουν θέσεις ευθύνης στο Δήμο Πειραιά την τελευταία τετραετία και ήταν αναμενόμενη και η τυπική προσχώρησή τους στο ψηφοδέλτιο Μώραλη.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις που έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά προκειμένου να ανακοινώσει τις εκ νέου υποψηφιότητες των δυο εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων Πειραιά: